Ziua Sportului și Jocurile militar-sportive „Pe meleagurile natale”

La data de 15.05.2024, în cadrul IP Școala Profesională din Cupcini, Edineț s-a desfășurat un eveniment de importanță majoră – Ziua Sportului și Jocurile militar-sportive „Pe meleagurile natale”, organizate de către Centrul Militar Teritorial Edineț.

La eveniment, au participat echipele sportive atât din cadrul IP Școala Profesională din Cupcini, cât și din liceele raionului Edineț și Colegiul de Medicină Veterinară și Economie Agrară din Brătușeni.

În calitate de oaspeți de onoare au fost prezenți: Sorocan Vitalie, vicepreședintele raionului Edineț; Iurie Lambarschii, comandant interimar, Centrul Militar Teritorial Edineț, locotenent major; Oleg Albu, responsabil Serviciul Tineret și Sport, Direcția Educație, Edineț; Adrian Belei, primarul or. Cupcini; Ovidiu Florea, director al Școlii Sportive Edineț, Burlacu Silvia, responsabil Tineret și Sport Consiliul Raional Edineț. Participanții la eveniment au fost frapați de măiestria profesională, demonstrată de către partenerii evenimentului: Direcția situații excepționale mun. Edineț; Inspectoratul de poliție Edineț și Poliția de Frontieră Edineț.

Prin participarea la diverse competiții sportive, elevii au demonstrat că sportul este important pentru ei, deoarece formează așa deprinderi ca: punctualitatea, spiritul de echipă, respectul, corectitudinea și încrederea în sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *