Examen de calificare la meseria Operator pentru suportul tehnic al calculatoarelor

În data de 16.06.2021 la Școala Profesională or. Cupcini, elevii de la meseria Operator pentru suportul tehnic al calculatoarelor au susținut, examenul de evaluare a competențelor profesionale, conform orarului stabilit de MECC al RM. Proba teoretică a avut loc în format online, coordonată de CEITI, iar proba practică a avut loc în laborator.
În comisia de evaluare și calificare, pe lângă membrii instituției de învățământ au participat Danilceac Oleg, designer firmei ”Digital-Express”și agentului economic Loșac Alexandru, directorul firmei ”SmartLink solution”, partner oficial of HIKVISION. Elevii au avut posibilitatea să se manifeste în fața angajatorului, obținând șanse reale de angajare. Cei mai ambițioși elevi, Oprea Maxim și Prosii Alisa au dat dovadă de o muncă, care a finalizat cu rezultate înalte. La finalul acestor testari, elevii absolvenții vor obține un certificat de calificare pentru nivelul de studiu pe care l-a terminat.
Școala a arătat că secretul marilor triumfuri este munca perseverentă cutezantă. O parte a sufletului vostru va rămâne la această școală tânără prin tinereţea voastră. Noi ne vom strădui să menţinem neştirbit prestigiul acestui lăcaş, să – l facem să fie mereu o revărsare de tinereţe şi lumină. Viitorul vă aşteaptă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *