În frumoasa perioadă a toamnei, de la 23 octombrie și până pe 3 noiembrie, în incinta IP Școala Profesională din Cupcini, Edineț se desfășoară tradiționala decadă cu genericul Toamna de aur la meseriile Bucătar/Chelner și Cofetar. Pe lângă orele publice desfășurate de către maiștrii-instructori și profesorii de la Comisia Metodică Bucătar-Cofetar, elevii au posibilitatea să-și demonstreze abilitățile practice, talentul și creativitatea prin prezentare de expoziții și concursuri. Au fost promovate obiceiuri, tradiții și bucate moldovenești, specifice regiunii din nordul țării.
![](https://spcupcini.md/wp-content/uploads/2023/11/изображение_viber_2023-11-01_14-04-48-701-1024x768.jpg)
![](https://spcupcini.md/wp-content/uploads/2023/11/изображение_viber_2023-11-01_15-43-30-901-768x1024.jpg)
![](https://spcupcini.md/wp-content/uploads/2023/11/изображение_viber_2023-11-01_15-43-30-948-1024x768.jpg)
![](https://spcupcini.md/wp-content/uploads/2023/11/изображение_viber_2023-11-01_15-43-36-363-1024x768.jpg)
![](https://spcupcini.md/wp-content/uploads/2023/11/изображение_viber_2023-11-01_15-43-50-201-1024x768.jpg)
![](https://spcupcini.md/wp-content/uploads/2023/11/Снимок.png)