Atelierul de lucru organizat cu suportul Uniunii Europene și Guvernului Austriei în cadrul programului EU4Moldova: Comunități Locale.

Cadrele didactice din cadrul IP Școala Profesională din Cupcini, Edineț au participat, în data de 9-10 noiembrie, la atelierul de lucru dedicat dezvoltării abilităților manageriale, care sunt organizate cu suportul Uniunii Europene și Guvernului Austriei în cadrul programului EU4Moldova: Comunități Locale.

Prima sesiune a fost dedicată subiectului: ”Impactul reformei în sistemul ÎPT și viziuni strategice pentru dezvoltarea instituțiilor ÎPT la nivel național și instituțional. Modalități inovatoare de predare”, unde s-a discutat despre cele mai important aspecte care pot contribui la dezvoltarea ÎPT.

Până la finele anului 2025, colegii noștri vor participa bianual la aceste activități, organizate de Agenția Austriacă pentru Dezvoltare, având posibilitate de a face schimb de experiență și bune practici, de a cunoaște mai mult despre modalitățile de predare inovatoare, posibilitățile oferite de platformele digitale, dar și mult altele.

Activitățile menționate mai sus sunt organizate în cadrul activităților dedicate sistemului ÎPT ale programului EU4Moldova: Comunități Locale, finanțat de Uniunea Europeană și guvernele Germaniei, Austriei și Polonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *