Miercuri, 12.08.2020, 21:00
Bine aţi venit Vizitator | RSS
Formularul pentru autentificare

Blogul şcolii

Şcoala Profesională în Youtube.com


Școala Profesională, vă propune cursuri:


Bucătar – 6 luni
Barman – 3 luni
Chelner – 3 luni
Electromontor – 4 luni
Electrosudor – 4 luni
Sudor mase plastice PVC – 3 luni

Taxa de studii – 462 lei/lună
Vârsta - de la 16,5 ani
Tel. de contact 0 246 72241Şcoala Profesională Cupcini

Profesori

Camerzan Victor

Profesor de disciplini tehnice, studii superioare obţinute la Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” or.Bălţi, Specialitatea ,,Disciplinele tehnice munca şi fizica”. Activează în instituţie din 2011 şi deţine grad didactic doi.

 

Camerzan Violeta

Profesor de geografie şi antreprenoriat, studii superioare obţinute la Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” or.Bălţi, Specialitatea ,,Pedagogie şi psihologie”. Activează în instituţie din 2007 şi deţine grad didactic doi.

 

Cărăuş Rodica

Profesor de limba şi litaratura română, studii superioare obţinute la Universitatea de Stat or.Chişinău, Specialitatea ,, Limba şi literatura rusă”, cursuri la Institutul de ştiinţe ale Educaţiei Specialitatea ,,Limba şi literatura română”. Activează în instituţie din 2009 şi deţine grad didactic doi.

 

 Cojocari Valentina

Profesor de limba şi litaratura română, studii superioare obţinute la Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” or.Bălţi, Specialitatea ,,Limba şi literatura rusă”, cursuri la Institutul de ştiinţe ale Educaţiei Specialitatea ,,Limba şi literatura română”. Activează în instituţie din 2000 şi deţine grad didactic doi.

 

Daşan Snejana

Profesor de chimie, studii superioare obţinute la Universitatea de Stat din Chişinău Specialitatea ,,Chimie”. Activează în instituţie din 2012 şi deţine grad didactic doi.

 

Deleu Vitalie

Profesor de matematică, studii superioare obţinute la Institutul Pedagogic din Tiraspol  Specialitatea ,,Profesor de matematică”, Activează în instituţie din 2004 şi deţine grad didactic doi.

 

Domanciuc Gheorghe

Profesor de matematică, studii superioare obţinute la Institutul Pedagogic din Tiraspol  Specialitatea ,,Profesor de matematică şi fizică”, Activează în instituţie din 2005 şi deţine grad didactic doi.

 

Gudumac Galina

Profesor de limba şi literatura română, studii superioare obţinute la Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” or.Bălţi, Specialitatea ,,Profesor de limba şi literatura română şi rusă”. Activează în instituţie din 2010 şi deţine grad didactic doi.

 

Gudzenco Iana

Profesor de bazele antreprenoriatului, studii superioare obţinute la Academia de Studii  Economice din Moldova, Specialitatea,, Economie generală şi drept”. Activează în instituţie din 2011.

 

Marcu Iulia

Profesor de istorie şi educaţie civică, studii superioare obţinute la Universitatea de Stat din Chişinău, Specialitatea ,,Profesor de istorie”. Activează în instituţie din 1983 şi deţine grad didactic unu.

 

Rusu Silvia

Profesor de matematică, studii superioare obţinute la Universitatea de Stat din Chişinău, Specialitatea ,,Matematica aplicată”. Activează în instituţie din 2005 şi deţine grad didactic doi.

 

Ogorodnic Aliona

Profesor de informatică, studii superioare obţinute la Universitatea de Stat,, Alecu Russo” or.Bălţi, Specialitatea ,,Inginer pedagog, informatică”. Activează în instituţie din 2012 şi deţine grad didactic doi.

 

Prodan Ina

Profesor de limba franceză, studii superioare obţinute la Universitatea de Stat,, Alecu Russo” or.Bălţi, Specialitatea ,,Profesor de limbă şi literatură română şi  franceză”. Activează în instituţie din 2012.

 

Rusnac Natalia

Secretar secţia învăţămînt, studii superioare obţinute la Universitatea ,,Perspectiva-Int” or.Chişinău, Specialitatea ,,Contabilitate”. Activează în instituţie din 2013.

 

Rusu Valeriu

Profesor de fizică, studii superioare obţinute la Universitatea de Stat,, Alecu Russo” or.Bălţi , Specialitatea ”Profesor de fizică şi matematică”. Activează în instituţie din 2012

 

Vieru Diana

Profesor de chimie şi biologie, studii superioare obţinute la Universitatea de Stat din Tiraspol, Specialitatea ,,Profesor de biologie”. Activează în instituţie din 2011.

 

Яндекс.Метрика